“een wandel-etappe” (MdK)

1 juni 2019 - Bovec, Slovenië

Das mooi maar toch wel 101 km en 1725 hm’s. Relaxed ontbijtje in - wat we nu weten sinds we in Bovec in een JHB zitten - een van de twee ruime appartementen in Ajdov.....ciniao. De tocht van vandaag mag dan wel in de categorie wandeletappe valeen, maar wel een pracht wandeling dan door een schitterende landschap, met fantastische uitzichten. Door boeredorpjes, uitzicht op bergen met toppen onder de sneeuw, prachtig. Was het Gorter die dichtte over een lucht zwanger van de mei-geuren ?? Excuses aan al die alpha’s, heb maar HBS-b en literartuur was nooit mijn sterkste punt...... maar het rook zoooo heerlijk onderweg,!

’s ochtend Jantje in de bus met Wies, ‘s middag de beurt aan Paul. Prachtig weer weer en de garmins deden het weer fantastisch;  desalniettemin 3 keer verkeerd gereden maar dat hadden we snel in de smiezen. Oeii, dreig ik bij de lunch te vergeten. Weer een prachtige lokatie gevonden door Wies en Jantje. Doordat Martien de indeling van bus en aanhanger heeft gereorganiseerd en discipline van nature afdwingt..... met zijn welbekende overtuigingskracht, verlopen de stops gesmeerd...... ook jet zadel van JanS bleek na een smeer beurt niet meer te kraken.

Vanavond de CL finale en daarom alle restaurants volgeboekt zodat we ons heerlijk gaan bezondigen aa hamburgers en ander stevig voer..

Iedereen is nog zeer te spreken over zijn eigen fietsprestaties..... en daar gaat het toch om

Foto’s

3 Reacties

 1. Marian van Wielink:
  1 juni 2019
  Dank je wel voor de leuke foto's. Ik volg jullie met plezier. m
 2. DIANA VERHOEVEN:
  1 juni 2019
  Leuk ! Mooie fotos .Mooie natuur !!Lekker genieten doen wij ook, keimooi weer hier !! Groetjes tot Blogs 😊
 3. John de Maat:
  2 juni 2019
  Mooie trip hoor......en fietsen maar🚲👍💪

Jouw reactie